HTML

Az FDA (Food and Drug Administration) jóváhagyta a Botox versenytársát a Dysport/Reloxint!

2009.04.30. 09:03 :: plasztika admin

Kiemelkedő hír a plasztikai sebészet területén, hogy az FDA jóváhagyta a Dysport (más néven Reloxin) nevű készítményt. Napjainkban a glabellán (a homlokcsont szemöldök közötti részén) megjelenő vékony ráncok, barázdák kezelésére jelenthet megoldást. A ránctalanító injekciók mellett egyre nagyobb szerepet kapnak, az ún. bőrfeltöltők, melyek a mélyebb ráncokat és bőrsüllyedéseket korrigálják. Az új készítmény lehet a Botox első komoly versenytársa, hasonlóképpen elődjéhez, ez is egy A típusú Botulinum Toxin.

 

                                                                  

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A plasztikai sebészek és pácienseik remélik, hogy az új készítmény gazdasági segítséget fog nyújtani annak a 4 millió amerikainak, akik több száz dollárt költenek minden Botox kezelés alkalmával. Az bizonyos, hogy mindkét fél örömmel várja, és üdvözli a lehetséges árversenyt az Allergan Inc. (Botox) és a Medicis Pharmaceutical (Dysport) között.

 

Hogyan lehet összehasonlítani a Botoxot a Dysporttal? - teszi fel a kérdést Dr. Tony Youn plasztikai sebész.  Azon kívül, hogy mindkettő A típusú Botulinum Toxin, az összehasonlítás bonyolult. Azonban, ha a Dysport versenyképesebb árral, hasonló hatékonysággal jelenik meg, mint a Botox, akkor szemtanúi lehetünk egy több milliárd dolláros termék elterjedésének az elkövetkezendő hónapokban.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: botox fda plasztikai sebészet dysport reloxint

A bejegyzés trackback címe:

https://plasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr151390018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása