HTML

Hatszor állíttatta vissza szüzességét egy orosz nő

2009.09.03. 15:14 :: plasztika admin

Egy orosz nő, akit csak „Natalia” néven ismerünk, állítólagosan hat alkalommal vetette alá magát szűzhártya rekonstrukciónak férje miatt.
Úgy tűnik Natalia férjét felzaklatta, hogy nem ő vette el felesége szüzességét, ezért első házassági évfordulójukra felesége megajándékozta egy szűzhártya rekonstrukcióval. Ezt követően orvosai figyelmeztetése ellenére az elmúlt 6 évben sorra megismételte a beavatkozást. A MosNews.com orosz hírportál beszámolt Natalia kórházba kerüléséről, amit egy fertőzés okozott, minek következtében legyengült az immunrendszere, bár az interjúból nem derül ki, hogy kapcsolatban van-e a „beavatkozás-sorozattal”.
A szűzhártya rekonstrukció helyreállítja a szűzhártyát, és olyan állapotúvá teszi a női vaginát, mintha az adott nő soha nem élt volna nemi életet. Bár a kritikusok lebecsülik, és meglehetősen vitatják az intimplasztikát, a szűzhártya rekonstrukcióval a nők megvásárolják azt a gondolatot, hogy sokkal értékesebbek, ha „érintetlenek”.
Természetesen érthető, hogy sok kultúrában magas ára van a szűz menyasszonynak, viszont nem biztos, hogy sokan vállalkoznának egynél több ilyen típusú beavatkozásra.  





 

 

 

 

 


http://www.cosmeticsurgerytruth.com/blog/?p=1410

Szólj hozzá!

Címkék: plasztika plasztikai sebészet intimplasztika szűzhártya rekonstrukció

A bejegyzés trackback címe:

https://plasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr171399558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása